Avaliações de De Chef Almere

Avaliações recentes

5.0
Myrthe
21 setembro 2022

Graag sneller me bestelling duurde bijna een uur knappe bezorger!

S
8 setembro 2022
Lezgin
6 setembro 2022
Mieke
5 setembro 2022

Onze bestelling werd snel bezorgd. Alle gerechten waren goed warm. Flinke porties, veel keuze en niet te duur. Kortom een aanrader.

Rafał
2 setembro 2022
Mohammad Aziz Amini
29 agosto 2022
LeZgin
16 agosto 2022
Nafiesha Jarmohamed
19 julho 2022

Mn biefstukje was heerlijk, de patatjes ook lekker doorgebakken en de salade was vers! Dank jullie wel!

Sander
16 julho 2022

Lekker en snel...wat wil je nog meer!

Irene
5 julho 2022
Maria
2 julho 2022

Heerlijk gegeten goed verzorgd en snel geleverd

.
24 junho 2022

De tas was helemaal nat van vet/saus en krijg dingen die ik niet besteld heb dan bel ik jullie vervolgens en krijg ik een antwoord met haal der maar af wat je niet hebt besteld ja doeg zo werkt het niet heb der voor betaald .

Anoniem
15 maio 2022

Alles was goed aangekomen! Het was lekker, warm en snel bezorgd :)

De Rooy
10 maio 2022

-

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
5 maio 2022

Goede gerechten en als je wensen hebt wordt zorgvuldig toegepast. Echt een aanrader!

Echt lekker eten
1 maio 2022
Anoniem
24 abril 2022
Marisa
23 abril 2022
Nar
19 abril 2022
Sander
18 abril 2022

Altijd goed!

Omar
10 abril 2022

Net als altijd beste eten uit almere

Max
9 abril 2022
R.Spek
8 abril 2022
K
6 abril 2022

Het eten was koud en weinig, smaak zou goed zijn geweest als het warm was.

Onur
27 março 2022
Dina
27 março 2022
Andrew
19 março 2022
Max
17 março 2022
Sander
12 março 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd :-)

Luca
7 março 2022

Lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eva
26 fevereiro 2022

Was erg lekker.

Max
26 fevereiro 2022

De Chef weet alles net iets lekkerder te maken.. Echt respect voor deze man....

Tony
24 fevereiro 2022

Alles was top alleen er zat verkeerde kaas op cheeseburger er zat motsarela kaas op in de plaats cheddar kaas dat was well minder voor de rest was alles top

Mary
23 fevereiro 2022
Anneke
20 fevereiro 2022

Erg tevreden met de Chef,lekkere eten en altijd op tijd bezorgd,toppie

Anoniem
31 janeiro 2022
Roy
30 janeiro 2022

In me Turkse pizza zat geen shorma en sambal. Bij me kapsalon zat ook geen sambal. Verder was et prima inorde. Gr Roy

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Given
21 janeiro 2022
Wendy
19 janeiro 2022
Jenny de Vries
19 janeiro 2022

Heel erg snel en smakelijk :-)

Nati
16 janeiro 2022

Beste kipfilet kapsalon in de stad.

Mohammad
10 janeiro 2022

Alles was naar wens Goed

JJ
7 janeiro 2022
Naiyara
4 janeiro 2022

Email na bestelling ontvangen; zal 20 minuten duren. Heeft anderhalf uur geduurd voordat ik mijn bestelling kreeg. Eten was ook niet eens warm. Maar had wel een goed smaakje. Heel erg jammer.

Mohammad
4 janeiro 2022

Bezorger was 35 minuten te laat pizza was koud en geen suas

Henny
2 janeiro 2021
Doun
27 dezembro 2021

Oprecht lang niet zulke lekkere burgers gegeten. En moet zeggen ze zijn niet duur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy
24 dezembro 2021

Lamskotelet veel te droog en veel te veel hompen vet

Rob van Leeuwen
21 dezembro 2021

Ik ben normaal gesproken een zeer tevreden klant en bestel iedere week bij jullie. Vandaag was er echter een probleem, tijdens het vervoer is er erg veel saus uit de bakjes gelopen waardoor de zak aan de zijkant / onderkant een groot gat had. Na dat wij de zak aanpakte viel er direct een bakje saté saus uit zo over de vloer. Hopelijk kunnen jullie de bezorgers er iets zorgvuldiger mee om laten gaan. Verder ben ik nog steeds een tevreden klant hoor. Groet Rob

Audrey
16 dezembro 2021

Was heerlijk, echt een aanrader.

Chris
14 dezembro 2021

Snel en goed. Was weer geweldig lekker

Mohammad Aziz
12 dezembro 2021
Anton
28 novembro 2021

Deze keer 3 sterren. Normaal is het super goed. Daarom een fooi erbij gegeven. De kip was goed. Patatjes ook. Netjes zonder de kruiden gedaan 1 bakje. Alleen bestek je curry en de andere mayonaise. Dan krijg je 1 met maya en curry. En dat had ik niet gevraagd. En de curry is meer ket chip dan curry. Heel jammer. Vond deze keer de grote friet minder gevuld. Hopelijk de volgende keer beter

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
23 novembro 2021
Daan
21 novembro 2021

Lekker eten, mag alleen wat warmer, maar bestel zeker nog een keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Duinen
7 novembro 2021
Salima
6 novembro 2021

De bestelling was juist, snel en warm geleverd. Lekker en vers. Ze doen het precies zoals het hoort.

Chris
29 outubro 2021

Soms zit er lang tussen het verlaten van de winkel en de aankomst.

Marcel
27 outubro 2021

Eten was lekker, alleen jammer dat de bakjes gescheurd waren en de saus lekte.

Rafał
5 outubro 2021
Chris
22 setembro 2021

Snel en heerlijk gewoon super

Omar
20 setembro 2021

Eten en bezorging was top net als altijd!

Chris
19 setembro 2021

Na vorige keer een beetje een teleurstelling,lang wachten en eten lauw nu weer gewoon goed en warm.

Amir
18 setembro 2021

Heerlijk eten , op tijd, zou vaker bestellen

Chris
10 setembro 2021

Duurde best lang voordat het bezorgd werd. Duurde nog een half uur na de mail dat het onderweg was en de patat was lauw/koud.

Ladan
5 setembro 2021

Ik had broodje döner en frietje besteld. De lekkere smaak, hoge kwaliteit en lage prijs. Alleen de bezorging duurde het lang, maar het kwam volgens mij door de drukte in het weekend. Ik ga zeker weer bij "De Chef" bestellen.

Mohsan
28 agosto 2021
Anoniem
25 agosto 2021
Natascha
18 agosto 2021

Was weer heerlijk zoals altijd

René Martens
12 agosto 2021

Goedemorgen Gisteren hebben wij zoals gewoonlijk weer een prima bestelling van U mogen ontvangen. Waar normaal eea prima verzorgt is is mijn dochter en ik na het delen van de cheeseburger behoorlijk ziek geweest. We zijn er beide van overtuigd dat dit aan de burger heeft gelegen. Tevens is er bij 1 doner broodje gevraagd om alleen sla . Hij kreeg daarbij tomaat en komkommer. Het andere broodje bevatte een minimale hoeveelheid sambal. Waar het normaal altijd prima gaat zijn we nu niet helemaal tevreden. Mochten er vragen zijn mag U mij bellen op 0643891350

P.K.
10 agosto 2021
Mohammad Aziz Amini
6 agosto 2021

Top kwaliteit en bezorgen was op tijd

Max Biaggi
23 julho 2021

Zo lekker als de chef het maakt

RobinHood69
11 julho 2021

The herbs they put on their fries are like little pieces of heaven every time i take a bite. The herb i smoke intensifies that flavour. I am 2 lazy 2 cook lol

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bitcoinvestor
10 julho 2021

10 star + rating this is no joke!!!

Anoniem
5 julho 2021
Leon ros
1 julho 2021

Snelle levering en het eten was erg lekker. Zou hier weer bestellen!

M
1 julho 2021
Anoniem
1 julho 2021
Max
28 junho 2021
Dolly
24 junho 2021
verslaafdaanhetetenhier
20 junho 2021

Alles wat ik bestel is lekker! Lekker eten voor weinig... lekker eten en niet aankomen!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vaste klant 3851
19 junho 2021

Best fucking best

jenny
16 junho 2021

Snel en lekker eten :-)

Anoniem
11 junho 2021
Anoniem
3 junho 2021
Max
30 maio 2021

6* sneller bezorgd kon haast niet!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Max
22 maio 2021

Sws

Max
21 maio 2021
Ik
16 maio 2021

Het was super 10+

Ds
12 maio 2021

Jammer dat nu de bezorgkosten vanaf 25 euro gratis zijn, laat me toch waarschijnlijk vanaf nu minder bestellen bij de Chef. Eten was wel weer top!

Tony
8 maio 2021

Goede service Eten was lekker 👌🏼👌🏼

M. Bedri
8 maio 2021
Anoniem
3 maio 2021
Dolly
2 maio 2021

Prima lekker eten en helemaal op tijd

Nar
30 abril 2021

Altijd de beste en op tijd geleverd zelfs tijdens de drukke tijden!

Mike
17 abril 2021
anoniem
17 abril 2021
Ronald
15 abril 2021

Altijd goed eten tegen een fijne prijs. En ze hebben vriendelijke bezorgers in dienst. Al met al een zekerheidje!

Sander
13 abril 2021

Heerlijk en snelle service!

Lezgin
11 abril 2021

Best Restaurant in Almere

Mireille
9 abril 2021

De durum was koud geworden door zoveel groenten, hij was bijna vegetarisch. Ben ik niet gewend van jullie, altijd goed gevuld.

Ilham
7 abril 2021

Goed

Henny
5 abril 2021

Weer heerlijk gegeten top👍😀

Petra
30 março 2021

Voor de 1e x hier besteld. Bezorging was uitstekend, heerlijk gegeten (Mixed grill en gorgonzola pizza). Zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem
30 março 2021
Mario
28 março 2021
WS
24 março 2021
Henny
21 março 2021

Heerlijk gegeten was top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
20 março 2021

Altijd tevreden. Snelle bezorging. Mijn dochter en ik zijn altijd zeer tevreden

Ramona
20 março 2021

Via website besteld. Patat heeft lekkere kruiden en is knapperig. Kipshoarma was super en veel. Pizza van mijn man was ook erg lekker

Anoniem
18 março 2021
Martin IJsendijk
18 março 2021

het was snel bezorgt, maar helaas was alles niet echt warm, hopelijk de volgende keer beter.

Chris
16 março 2021

Heerlijk. Veel en snel.

rob spek
14 março 2021

heerlijk gegeten sausjes en salade was niet geleverd maar was supersnel opgelost thnx

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mo
12 março 2021
Anoniem
7 março 2021

Prima eten mooi op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
3 março 2021

Lekker,ruim en snel.

Zahra
25 fevereiro 2021

Zoals altijd 5 sterren

Chris
25 fevereiro 2021

Eten was weer lekker en ruim voldoende.

Lezgin
19 fevereiro 2021
WS
18 fevereiro 2021

De Chef heeft echt de lekkerste patat!

Anoniem
15 fevereiro 2021

Wederom lekkere saté en een goed gevulde Turkse pizza gegeten. De bezorger was keurig op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lezgin
13 fevereiro 2021

Best halal restaurant in Almere

Anoniem
4 fevereiro 2021
R.spek
31 janeiro 2021

Was prima grote halve kip Tonijnsalade prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zahra
30 janeiro 2021

Eten optijd en zoals gewoon alles is lekker

Dina
27 janeiro 2021

Heel lekker eten en op tijd bezorg

R.spek
17 janeiro 2021

Was weer lekker top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
15 janeiro 2021

Heerlijk gegeten

Anoniem
12 janeiro 2021
R.Spek
3 janeiro 2020

eten was weer heerlijk alleen de sausjes en salade zaten er niet bij maar zeer correct voordat ik had gebeld werd het nog afgeleverd top

Dvs
23 dezembro 2020

Hadden chili saus besteld, maar toch sambal gekregen. Dat was jammer, maar alsnog lekker gegeten

Hagen
21 dezembro 2020

Weer heerlijk gegeten saté was prima

Anoniem
18 dezembro 2020
Wendy
14 dezembro 2020

Heerlijk gegeten. De patat is hier lekker gekruid en niet slap.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Terry
2 dezembro 2020

Had kapsalon en turks broodje besteld bij deze zaak. Was erg lekker! Patat was misschien iets slap maar smaakte alsnog prima, zal hier zeker weer bestellen

D.
28 novembro 2020

Erg lekker en snel bezorgd!

Dolly
24 novembro 2020

prima geregeld, keurig op tijd en lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Abdelaaziz
16 novembro 2020

Kwaliteit van het eten is goed, het personeel is vriendelijk en kon mijn bestelling op aangegeven tijdstip ophalen. Super tevreden!

Hagen
15 novembro 2020

Het eten was weer heerlijk alleen 15 min te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
6 novembro 2020

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde. En dat ga ik zeker vaker doen. De kip schotel was een grote portie en smaakte erg lekker. Ook de pizza was lekker. Eindelijk eens een pizza met echt een goede dunne bodem.

R.spek
4 novembro 2020

Top heerlijk super snel geleverd

Hellemons
2 novembro 2020

Wederom heerlijk eten. Iets later dan gevraagd maar we werden keurig op de hoogte gehouden. Topadres!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C.
30 outubro 2020

Ik heb helaas 1,5 uur moeten wachten voordat de bestelling kwam. Voor de rest is de kwaliteit van het eten altijd top.

oumaima
29 outubro 2020
Kaoutar
25 outubro 2020

Ik had rijst erbij besteld maar kreeg patat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.spek
25 outubro 2020

Lekker alleen de halve kip was veel kleiner dan andere keren

Joke
11 outubro 2020

Om 5 uur besteld met vraag om om 6 uur te bezorgen. Uiteindelijk na bellen koud eten gekregen om 7 uur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
10 outubro 2020
Wesley
25 setembro 2020

Goed eten voor een goede prijs en snel bezorgd. Ons favoriete restaurant om te bestellen

Rob Spek
20 setembro 2020

Eten was weer heerlijk Alleen bij bezorging zat de helft van de saté saus onder in de papieren zak de stokjes van de kipsate staken uit het meeneembakje waardoor de saté saus eruit was gelopen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A Khan
14 setembro 2020

Had 1 turkse pizza en 2 hete paninis besteld en aangegeven dat ik alleen op de Turkse pizza geen sambal wilde, maar er was helaas ook op de hete paninis geen sambal en jalapeño gedaan. Daarnaast was de kip ook helaas niet goed bereid, het had echt veel langer Gekookt moeten worden, smaakte heel rauw. Wel jammer want normaal zijn de paninis echt altijd heel lekker.

Anoniem
14 setembro 2020
Jeffrey
14 setembro 2020
Mario
13 setembro 2020
Wesley
4 setembro 2020

Altijd top bij de chef

Jeffrey
3 setembro 2020
R.spek
2 setembro 2020

Het was weer heerlijk Halve kip super mals

S A
28 agosto 2020

Top kwaliteit en super snel bezorgd!

Ilham
27 agosto 2020

Goed gedaan lekker eten altijd op tijd

R.spek
17 agosto 2020

Het was weer heerlijk Halve kip lekker groot en mals Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
16 agosto 2020
Mary
13 agosto 2020
I.Florijn
12 agosto 2020

Heerlijke pizza en patat. Goede kwaliteit!

R.spek
2 agosto 2020

Had donerbox besteld Bij opmerkingen gevraagd om patat apart te leveren Echter was dit niet het geval patat wordt heel zompig Graag aandacht hiervoor

Anoniem
25 julho 2020

100% tevreden

Anoniem
25 julho 2020
Lezgin
9 julho 2020

U hebt het lekkerste en schoonste restaurant in Flevoland.. Bedankt

R.spek
7 julho 2020

Eten was goed Alleen de rijst weinig smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Singh
30 junho 2020

Altijd lekker en op tijd!

R.spek
22 junho 2020

Eten was prima Alleen sausbakje met ui deksel zat er niet goed op alles zat onder de rode saus Kan een keer gebeuren Salade was weer heerlijk vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mohamed
19 junho 2020

Tevreden!

Beer
18 junho 2020

Lekker, warm en goede kwaliteit. Bezorgtijd (om ca. 18u30) was 45min - was voor ons prima!

Zahra
9 junho 2020

eten heerlijk, eigenaar is heel vriendelijk Dank jullie wel

R.spek
1 junho 2020

Eten was prima Alleen kipfilet speciaal menu was niet speciaal de uitjes champignons en paprika was men vergeten erop toe doen Jammer Graag aandacht hiervoor

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

WS
17 maio 2020
Daniel Fernandez
13 maio 2020

De lekkerste kapsalon! Ik ben niet voor niets vaste klant. Bezorging is ook altijd prima, altijd snel. Dank u wel en tot de volgende keer!

Anoniem
12 maio 2020
Nati
8 maio 2020
R.spek
6 maio 2020

Eten was heerlijk Alleen dat gratis blikje cola wordt nog wel Vergeten waarschijnlijk door de drukte

Anoniem
22 abril 2020
DH
22 abril 2020

Turkse pizza döner besteld, Turkse pizza zonder döner ontvangen. Verder erg tevreden over de chef!

Jennifer
18 abril 2020

We hadden sparibe schotels besteld. Het vlees was lekkerzacht en goed gemarineerd! Duim omhoog

Alaa Masalkhi
13 abril 2020

Lekker broodjes en snel bezorgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.spek
30 março 2020

Heerlijk gegeten verse salade top Levering snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
30 março 2020
kneek
18 março 2020
R.spek
10 março 2020

Het was heerlijk top Halve kip was erg mals

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneke van welie
5 março 2020

Super goed en lekker

Ahmed
3 março 2020

Pizza kip besteld zaten geen paprika en champignons op Biefstuk was erg hard, doorbakken en koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.spek
27 fevereiro 2020

Eten was heerlijk En zeer klantgericht blikje cola zat niet bij de bestelling werd alsnog gebracht topservice

Anoniem
20 fevereiro 2020
Hanaa.
18 fevereiro 2020

Het eten was lekker, zeker een aanrader.

R.spek
12 fevereiro 2020

Zoals we gewend zijn lekker

Kaoutar
5 fevereiro 2020

Ik heb kipfilet speciaal schotel besteld maar kreeg de normale schotel, is al de zoveelste fout

Khalid
29 dezembro 2019

Lekker eten en snelle bezorging zoals altijd !!!!!!!

Jennifer
25 dezembro 2019

Mijn kapsalon was heerlijk alles is vers lekker veel saus. Je mag altijd voor meer saus vragen zonder dat je er xtra voor betaald. Vriendelijke personeel bezorging was ruim op tijd.

Khalid
22 dezembro 2019

Lekker eten bezorging op tijd en snel. Heerlijk

Brian
13 dezembro 2019

Deeg van de pizza was rauw en ook ontbraken er sausjes.

Daniel
25 novembro 2019

Perfect zoals altijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Felix
4 outubro 2019

Lekker zoals altijd

Anoniem
29 agosto 2019

Wederom vlotte bezorging en lekker eten. Jammer dat het gratis zakje patat vergeten was.

Anoniem
25 agosto 2019
Anoniem
14 agosto 2019
Barneveld
12 agosto 2019

goed gegeten, geleverd op de tijd die aangegeven was. Alleen het gratis zakje patat niet gekregen en geen telefoonnummer beschikbaar om dit te melden.......

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
4 agosto 2019

Wederom lekkere saté. De Turkse pizza met kaas is ook een aanrader! Keurig op tijd bezorgd.

WS
24 julho 2019

Lekker gegeten, prima kwaliteit. Alleen was bij mijn patat oorlog de strijd blijkbaar al gestreden en had de mayonaise gewonnen, want er zat bijna geen satesaus bij. Dus dat viel wel tegen. Smaakte verder goed.

Anoniem
22 julho 2019
Yvonne Kouwenberg
16 julho 2019

Het was lekker!!

Anoniem
14 julho 2019
Anoniem
13 julho 2019
Peter
30 junho 2019

Legendarisch

lies stavinga
23 junho 2019

Het zag er goed en verzorgd uit het vlees was lekker en mals van smaak kom zeker weer bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

kneek
28 maio 2019

Wat je krijgt voor de prijs vindt ik goed

Anoniem
27 maio 2019
Behnam
25 maio 2019

Het eten was lekker. Alleen op website staat tot 10 euro bestelling komt bezorgkosten bij maar ik had boven 10 euro besteld en toch bezorgkosten betaald. Bezorg service was snel Dank u

Y.
24 maio 2019
Anoniem
24 abril 2019
R.Spek
22 abril 2019

biefstuk was een beetje te droog. producten aangeboden op de site komen niet geheel overeen met de menukaart. verder alles prima verzorgd

Anoniem
20 abril 2019
kneek
1 abril 2019
heuving
1 abril 2019

Alles was correct en netjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R.Spek
7 março 2019

suggesties: wat er in de folder staat komt niet overeen met de site. en woensdag pizzadag alle pizza's €6.- staat niet in de folder dat dit alleen bij afhalen is. Het eten is erg lekker en vers, dit was de eerste keer dat we een salade hebben opgegeten omdat het zo lekker cers en knapperig was erg smakelijk

Vlaanderen
27 fevereiro 2019

Een goede prijs kwaliteit verhouding ?

Ruud
16 fevereiro 2019

Smakelijk gegeten na een snelle bezorging

Sanjai
25 janeiro 2019

Lekker eten en prijs valt ook mee Top.

Gerard
20 janeiro 2019
Jeannetta
19 janeiro 2019
Nancy
18 janeiro 2019
W.Ruitenbeek
13 janeiro 2019

PERFECT KAN NIET BETER!!!!!! ZOALS IN WINKEL ALS ONLINE.

John
5 janeiro 2019

Top service ter compensatie van de 21e december. Dank daarvoor. En het eten was weer als altijd: top.

Anoniem
3 janeiro 2019
Doet r niet toe
3 janeiro 2019

Eten was keurig op tijd bezorgt en goed van smaak. Patat was goed gebakken. Ruim voldoende en zeker een aanrader!

Frits Evers
25 dezembro 2018

We moesten even wachten, logisch want er zijn heel veel klanten die de goede kwaliteit van het eten waarderen, maar het werd op de afgesproken tijd afgeleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijke
22 dezembro 2018
Jennifer
7 dezembro 2018

Al het eten was top , 1 tip doe niet de pita bij het eten dan word t broodje slap, lieber apart :)

diana
7 novembro 2018

lekker zoals altijd, Top

Frits Evers
24 outubro 2018

De kwaliteit van het eten is zoals vanouds erg goed. Ook de nieuwe locatie is een enorme verbetering, je kunt hier gerust ook je vrienden of partner uitnodigen voor de lunch of een maaltijd het heeft meer weg van een restaurant dan een snackbar.

Wesley
18 outubro 2018
Chantal
15 outubro 2018
sanjai
25 setembro 2018
Suhaila
28 julho 2018
Nancy
8 junho 2018
astrid
31 maio 2018

voor de tweede keer bestelling niet op tijd geleverd door de chef achteraan gebeld maar echt slecht in leveren op de afgesproken tijd

Aad Teeuwen
10 maio 2018

Heerlijk eten en snel bezorgd.

sanjai
12 março 2018

Top

Marisca
11 fevereiro 2018

Het is altijd erg lekker als ik bij jullie bestel ook goed warm en het is er altijd snel ben zeer tevreden

Daniel
14 janeiro 2018

De lekkerste kapsalon van Almere. Dank jullie wel! Een vaste klant

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
18 novembro 2017

De sate was weer voortreffelijk en voor het eerst pizza geprobeerd: superlekker. Top dus.

Nance
15 novembro 2017

Altijd goed

John
11 novembro 2017

Echt heerlijk gegeten. Top.

Grote vriend
8 novembro 2017

Prima zoals altijd!

Anoniem
29 agosto 2017

De bestelling werd vlot geleverd. Het satémenu was erg lekker. Er werden diverse sausjes bij geleverd en de apart geleverde salade was lekker fris. De patat was nog lekker knapperig.

Younes
26 agosto 2017

Beste eethuis van almere !

Anoniem
23 agosto 2017

Ik had aangegeven dat ik de bestelling om 19.00 uur wilde ontvangen. De bestelling werd keurig op tijd geleverd. De pizza calzone pollo zag er goed uit, was erg goed gevuld en lekker. De gratis portie patat was groot en nog lekker knapperig. Een aanrader!